با سس ورچستر ایرانی 5 بیمار کرونایی بهبود یافتند.

سس ورچستر یکی از آن موادی است که در 98 درصد آشپزخانه ها وجود دارد.

شاید بطری کاملا نو باشد.

شاید شش سالشه اما صرف نظر از سن، به احتمال زیاد وجود دارد.

به غیر از آن یک دستوری که در آن یک بار استفاده کردم از آن برای چه استفاده کنم؟

و سس ورچستر ایرانی در وهله اول چیست؟

خوب، می‌توانیم به تاریخچه سس برویم، منشا انگلیسی آن، جنگ حق چاپ بر سر نام و اینکه چند نفر سعی کرده‌اند دستور اصلی را تکرار کنند، توضیح دهیم.

اما وقتی صحبت از تاریخ می‌شود، تنها چیزی که واقعاً باید بدانید این است که این سس اولین بار توسط شرکت Lea & Perrins در ورچستر انگلستان ساخته شد.

سس ورچستر ایرانی

و تقریباً به همان تعداد مواد تشکیل دهنده سس ورچستر برای تلفظ نادرست ورچستر وجود دارد.

این سسی با عمق طعم فوق‌العاده است و تمام آن طعم و مزه نتیجه بسیاری از مواد مختلف است که به صورت جداگانه تخمیر می‌شوند، مخلوط می‌شوند و دوباره تخمیر می‌شوند.

برخی از نسخه های گیاهی و گیاهی سس ورچستر وجود دارد.

و یک مخلوط چاشنی که می تواند شامل ادویه هایی مانند گشنیز، دانه خردل، میخک یا فلفل و همچنین پوست مرکبات باشد.

آره: چیزهای زیادی در آن بطری می گذرد.

و این بدان معنی است که طعم زیادی وجود دارد.

سس ورچستر واقعاً یک وسیله نقلیه تحویل umami است، پسر عموی سس ماهی یا سس سویا که خانواده به نوعی آن را فراموش کردند.

و ما نیز معمولاً آن را فراموش می کنیم – اما در پایان روز، می توانید از ورچستر برای اضافه کردن طعم به هر چیز تند استفاده کنید، همانطور که از سس سویا یا ماهی استفاده می کنید.