یک کلوچه سنتی کاشان به عنوان یک کیک نازک، شیرین و معمولا کوچک توصیف می شود.
طبق تعریف، یک کلوچه میتواند هر یک از انواع کیکهای شیرین دستی و مبتنی بر آرد باشد، چه ترد و چه نرم.
هر کشوری کلمه خاص خود را برای “کلوچه گردویی لاهیجان” دارد ما می دانیم که به عنوان کوکی ها در انگلستان و استرالیا بیسکویت نامیده می شود، در اسپانیا آنها galletas هستند.
آلمانیها به آنها کیک یا Plzchen برای کلوچههای کریسمس میگویند و در ایتالیا نامهای مختلفی برای شناسایی انواع کوکیها از جمله آمارتی و بیسکوتی و غیره وجود دارد.
نام کوکی از کلمه هلندی koekje به معنای کیک کوچک یا کوچک گرفته شده است.
بیسکویت از کلمه لاتین bis coctum به معنای “دوبار پخته شده” گرفته شده است.
اولین رکورد تاریخی از کوکی ها استفاده از آنها به عنوان کیک آزمایشی بود مقدار کمی از خمیر کیک برای تست دمای فر پخته شد.
تصور میشود که قدمت اولین کیکهای به سبک کوکی به قرن هفتم پس از میلاد در ایران (ایران کنونی) برمیگردد، یکی از اولین کشورهایی که شکر کشت میکرد (کیکها و شیرینیهای مجلل در نسخههای بزرگ و کوچک در امپراتوری ایران به خوبی شناخته شده بودند).
به گفته مورخان، کلوچه فومن یا از مناطق پست بنگال یا در جاهای دیگر در آسیای جنوب شرقی منشأ گرفته است.
شکر به ایران و سپس به مدیترانه شرقی گسترش یافت با حمله مسلمانان به اسپانیا، سپس جنگ های صلیبی و توسعه تجارت ادویه، فنون پخت و پز و مواد تشکیل دهنده عربستان در شمال اروپا گسترش یافت.
تصور میشود که قدمت اولین کلوچه زنجبیلی تابه ای به سبک کوکی به قرن هفتم پس از میلاد در ایران (ایران کنونی) برمیگردد، یکی از اولین کشورهایی که شکر کشت میکرد (کیکها و شیرینیهای مجلل در نسخههای بزرگ و کوچک در امپراتوری ایران به خوبی شناخته شده بودند).
به گفته مورخان، شکر یا از مناطق پست بنگال یا در جاهای دیگر در آسیای جنوب شرقی منشأ گرفته است.
شکر به ایران و سپس به مدیترانه شرقی گسترش یافت با حمله مسلمانان به اسپانیا، سپس جنگ های صلیبی و توسعه تجارت ادویه، فنون پخت و پز و مواد تشکیل دهنده عربستان در شمال اروپا گسترش یافت.
- منابع:
- تبلیغات: