جایگاه قیر در بازار بورس فرانسه بسیار مهم می باشد

مخلوط های امولسیونی قیر سرد مواد سازگار با محیط زیست برای ساخت روسازی جاده ها هستند.

سیمان پرتلند و سایر مواد سیمانی تکمیلی برای بهبود عملکرد آنها به مخلوط ها اضافه می شود.

در مخلوط‌های امولسیون قیر و سیمان (BEC)، این دو چسب بر رفتار مکانیکی و فرآیند پخت تأثیر می‌گذارند.

در این تحقیق، مخلوط‌های BEC به عنوان مواد مرکب چند فازی متشکل از ماتریس ملات و آخال‌های سنگدانه درشت در نظر گرفته می‌شوند.

قیر در بازار بورس بر اساس کیفیتی که دارد در قیمت های مختلفی به فروش می رسد.

قیر

اهداف اصلی شناسایی ترکیب فاز ملات BEC و مقایسه مخلوط ها و ملات ها در طول فرآیند پخت است. با شروع از دو مخلوط BEC حاوی 80% آسفالت بازیافتی، هجده ملات با تغییر محتوای حفره های آب و هوا تولید شد.

سپس، دو ترکیب طراحی برای تجزیه و تحلیل فرآیند پخت با نظارت بر استحکام کششی غیرمستقیم (ITS)، مدول سختی کششی غیرمستقیم (ITSM) و از دست دادن رطوبت انتخاب شدند. نتایج نشان داد که ITS کوتاه مدت ملات ها (یک روز پخت) با کاهش محتوای آب و هوای آنها افزایش یافته است.

در طول عمل آوری (از 1 تا 28 روز)، خواص مکانیکی (ITS و ITSM) مخلوط ها و ملات ها به روشی مشابه افزایش یافت. روابط منحصر به فرد بین خواص ملات و مخلوط، بدون توجه به نسبت قیر به سیمان (B/C)، زمان پخت و شرایط پخت مشخص شد.

از نظر رفتار پیش‌بینی، ترکیب طراحی سفتی مخلوط را کمی دست‌کم گرفت و قدرت مخلوط را بیش از حد تخمین زد.

مقدمه
امروزه، الزامات زیست محیطی و اقتصادی، توسعه مصالح روسازی جاده‌ای سازگار با محیط زیست و کم مصرف را تحت فشار قرار داده است.

در این راستا، مخلوط‌های امولسیونی قیر نقش مهمی را ایفا می‌کنند، زیرا در دمای محیط تولید می‌شوند و بنابراین، انتشار دی اکسید کربن و مصرف انرژی را با توجه به مخلوط‌های قیری گرم و گرم به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهند.

مخلوط امولسیون قیر نیز به طور گسترده در بازیافت سرد استفاده می شود.

مخلوط های بازیافتی سرد می توانند تا 100% آسفالت بازیافتی (RA) را در خود جای دهند که هزینه دفع و مصرف مصالح طبیعی را کاهش می دهد [3].

برخلاف مخلوط های گرم، آب در مخلوط های سرد برای کاهش ویسکوزیته قیر (از طریق امولسیون سازی)، تسهیل اختلاط و افزایش تراکم استفاده می شود.

دوز بایندر قیر باقیمانده از امولسیون معمولاً بین 2 تا 6 درصد با توجه به جرم دانه خشک است، در حالی که محتوای کل آب ممکن است بین 3 تا 10 درصد تغییر کند.