نوعی شکلات جعبه ای شونیز که برای کم خونی مفید است

معمولاً ساده‌ترین راه برای اینکه بفهمید شکلات شما «تیره» است یا نه، انتخاب شکلاتی با محتوای کل کاکائو ۷۰ درصد یا بالاتر است.

پزشکان می گویند شکلات جعبه ای شونیز به دلیل فعالیت آنتی اکسیدانی قوی خود شناخته شده است.

در واقع، نشان داده شده است که نسبت به بسیاری از میوه های دارای آنتی اکسیدان بالا مانند زغال اخته و توت آکای، اثر آنتی اکسیدانی بیشتری دارد.

مطالعات مشاهده ای همچنین خوردن شکلات تلخ را با کاهش خطر بیماری قلبی و بهبود عملکرد مغز مرتبط دانسته است

بهتر است شکلات تلخی را انتخاب کنید که با کمترین مواد ممکن درست شده باشد.

بهترین شکلات تلخ همیشه دارای مشروب شکلاتی یا کاکائو به عنوان اولین ماده است.

شکلات

ممکن است انواع مختلفی از کاکائو در لیست وجود داشته باشد، مانند پودر کاکائو، نوک کاکائو و کره کاکائو.

همه اینها افزودنی های قابل قبولی به شکلات تلخ هستند.

گاهی اوقات مواد دیگری به شکلات تلخ اضافه می شود تا ظاهر، طعم و ماندگاری آن را بهبود بخشد.

برخی از این مواد بی ضرر هستند، در حالی که برخی دیگر می توانند تأثیر منفی بر کیفیت کلی شکلات داشته باشند.

برندهای شکلات تلخ طیف وسیعی از درصد کاکائو دارند که ممکن است گیج کننده باشد.

وقتی شکلات تلخ را انتخاب می کنید، به دنبال تکه هایی باشید که محتوای کاکائو 70 درصد یا بالاتر دارند.

شکلات تلخ با درصد بالاتر حاوی غلظت بیشتری از آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی در مقایسه با شکلات با درصد کاکائو پایین تر است.

مصرف شکلات با محتوای کاکائو بالاتر با چندین فواید سلامتی مانند بهبود سلامت قلب و عملکرد مغز همراه است.

شکلات هایی که درصد کاکائو بالاتری دارند نیز قند کمتری دارند.

سالم ترین شکلات تلخ حاوی درصد کاکائو 70 درصد یا بالاتر است که آنتی اکسیدان ها و فواید سلامت بیشتری را ارائه می دهد.