طعم بی بدیل ماه رمضان و افطار، خرما دلیل انتخاب سنتی ماست، در هنگام روزه داری مطالبی را در وبلاگ خود در مورد فواید مصرف خرما در افطار و سهم آن در متابولیسم گردآوری کرده ایم که فکر می کنیم برای شما مفید باشد.
خرما صادراتی بیشتر در خاورمیانه، شبه جزیره عربستان و شمال آفریقا می روید، خرما در کشور ما اگرچه رشد بسیار کمی دارد، اما در مناطق خاصی با آب و هوای معتدل مدیترانه ای کشت می شود.
خرما تنها میوه ای است که حاوی هر سه جزء چربی، پروتئین و کربوهیدرات است که برای متابولیسم بسیار ارزشمند هستند، به لطف ویتامین های B1 و B2 موجود در خرما، توانایی تقویت کبد را دارد و مصرف آن برای بدن ضروری است.
خرما از جمله غذاهایی است که در ماه رمضان بیشترین مصرف را داریم، در منوی افطاری که ما به طور سنتی به عنوان یک عادت اجتماعی انجام می دهیم، پشت انتخاب خرما، علاوه بر ارزش معنوی خرما، فوایدی نیز نهفته است.
در کاهش احساس خستگی بدن گرسنه در روزه داری و متعادل کردن قند خون تاثیر دارد، به دلیل داشتن فیبر زیاد، برای مدت طولانی به بدن احساس سیری می دهد.
خرما به دلیل محتوای قندی که دارد باید به صورت کنترل شده مصرف شود، تصور می شود که به طور متوسط یک خرما 20 کالری دارد.
برای خرما که نمی توانیم از آن سیر شویم، ممکن است با مشکل افزایش وزن مواجه شویم که نتوانیم مقدار آن را به خوبی تنظیم کنیم.
رایج ترین انواع خرما در کشور ما خرمای مدینه، خرمای بیت المقدس و خرمای بهشتی است، از بین انواع خرمای برند اوفرش دو نوع آن در کشور ما پرمصرف است.
خرمای مدینه با پوست نازک و رنگ قهوه ای متمایز است، گوشتی و نرم است، خرمای اورشلیم نوعی خرما است که به دلیل ارزش غذایی بالا شناخته شده است.