غذاها وقتی یخ می زنند منبسط می شوند، بنابراین زمانی که چیزی را در شیشه، ظرف یا حتی کیسه می گذارید کمی فضای خالی بگذارید تا از ترک خوردن یا پارگی جلوگیری کنید.
به طور کلی باید حدود نیم اینچ از اتاق را ترک کنید، اما مقدار آن بسته به ظرف داخل و نوع ظرفی که استفاده می کنید متفاوت است.
مرکز ملی نگهداری غذای خانگی نموداری برای کمک به تعیین مقدار فضای خالی در ظروف دارد.
USDA چندین روش برای یخ زدایی ایمن ارائه می دهد.
بهترین راه برای ذوب در یخچال است که غذا را از منطقه خطرناک دمایی که در آن باکتری های موجود می توانند به سرعت تکثیر شوند، دور نگه می دارد.
با استفاده از کیسه فریزر رولی سینا می توان غذاها را از انواع باکتری ها دور نگه داشت.
برای محافظت در برابر ریختن یا ذوب یخ زدگی از بیرون ظروف، بسته ها را روی یک ورقه پخت یا در یک کاسه قرار دهید.
عیب ذوب کردن مواد غذایی در یخچال این است که زمان زیادی طول می کشد، این فرآیندی نیست که بتوانید یک ساعت قبل از شام شروع کنید. ی
کی از گزینههای سریعتر این است که کیسههای دربسته را در یک کاسه مخلوط بزرگ پر از آب سرد قرار دهید، هرگز از آب گرم استفاده نکنید که هر 30 دقیقه یک بار آن را عوض کنید تا زمانی که غذا آب شود.
ما کاسه مخلوط کن عمیق Cuisinart Stainless Steel را توصیه می کنیم، که به شما امکان می دهد بسته های بزرگ گوشت یا خورش را کاملاً در زیر آب قرار دهید، اما هر کاسه بزرگی که در خانه داشته باشید به خوبی کار می کند.
اگر نیاز به آب شدن سریعتر دارید، همیشه می توانید از مایکروویو استفاده کنید.
فقط مطمئن شوید که فوراً از چیزی که یخ زدایی کرده اید استفاده کنید، زیرا غذا می تواند در مایکروویو شروع به گرم شدن کند، و نباید اجازه دهید در دمای ناایمنی قرار بگیرد که در آن باکتری ها رشد کنند.