مطالعات تحقیقاتی نشان داده اند که پیش تیمار کردن سبزیجات با بلانچ کردن در آب یا محلول اسید سیتریک باعث افزایش تخریب باکتری های بالقوه مضر در طول خشک شدن می شود.
سبزیجات از پیش تیمار شده را روی سینی های خشک کن در لایه های تک یا نازک، به عمق 1/2 اینچ یا کمتر بچینید، همانطور که در زیر توضیح داده شده است در آبگیر یا فر خشک کنید.
سبزی خشک مرزه گونه ای از سبزیجات خشک است که برای بدن بسیار مفید است.
خشک کن های الکتریکی با کنترل های ترموستاتیک برای خشک کردن مواد غذایی خانگی توصیه می شود، آنها نسبتا ارزان هستند، برای خشک کردن دسته های بزرگ یا کوچک غذا راحت هستند و استفاده از آنها آسان است.
بهترین دستگاههای آبگیری دارای تنظیمات حرارتی با کنترل ترموستاتیک و فنهایی هستند که هوای گرم را روی غذاها میبرند.
برخی از مدل ها دارای یک منبع گرما در پایین و سینی های سوراخ دار قابل جابجایی (برای گردش هوا) هستند که در بالای منبع گرما قرار گرفته اند.
آبگیرها باید در داخل یک اتاق خشک و دارای تهویه مناسب استفاده شوند.
غذا در سینی های پایین نزدیک منبع گرما اغلب سریعتر از غذا در سینی های بالاتر خشک می شود و بنابراین سینی ها باید در طول خشک شدن چرخانده شوند.
اگر به دستگاه آبگیری مواد غذایی دسترسی ندارید، میتوانید از اجاق گازی یا برقی برای خشک کردن سبزیجات استفاده کنید، هر دو نیاز به تماشای دقیق برای جلوگیری از سوزاندن دارند.
درجه حرارت و تهویه مناسب در خشک کردن در کوره از اهمیت بیشتری برخوردار است.
برای خشک شدن در فر، فر را با کمترین درجه حرارت (140 تا 150 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید، سپس ترموستات را تنظیم کنید و درب فر را باز کنید تا دمای فر 140 درجه فارنهایت ثابت شود و هوای مرطوب از آن خارج شود.
فرهای معمولی ممکن است دمای ثابت را در تنظیمات پایین حفظ نکنند، برای اطمینان از حفظ دمای 140 تا 150 درجه فارنهایت، دمای فر را با استفاده از دماسنج فر کالیبره شده کنترل کنید.
دماسنج فر را مستقیماً روی قفسه یا سینی فر قرار دهید و هر دو ساعت یکبار آن را در طول خشک شدن چک کنید.