شیره خرما سفید برای درمان سریع تب مفید می باشد

خرمای پیارم به دلیل رطوبت کم و حدود 15 درصد در گروه خرمای نیمه خشک قرار می گیرد.

طعم خرمای پیارم بسیار شیرین و خاص است و به دلیل لذیذ بودن آن بسیار محبوب است.

شیره خرما سفید دارای درصد قند کمری می باشد.

قند و شکر موجود در این خرما برای افراد دیابتی مناسب است.

پیارم یکی از قدیمی ترین انواع خرما است و طبق شواهد باستان شناسی از 6000 سال قبل از میلاد در بین النهرین کشت می شده است. امروزه این نوع خرما در سراسر خاورمیانه و کشورهای حاشیه خلیج فارس کشت می شود.

بیشترین میزان تولید خرمای پیارم در ایران مربوط به منطقه حاجی آباد هرمزگان است.

3. خرمای دگلت نور

خرمای دگلت نور جزء خرمای نیمه خشک محسوب می شود. طعم بسیار شیرین و لطیفی دارد.

در واقع می توان گفت طعم واقعی خرما متعلق به دگلت نور است.

این خرما در سایز متوسط تا بزرگ و رنگ آن کهربایی تا قهوه ای تیره است.

این نوع خرما دارای نشانه های استفاده فراوان است و به دلیل طعم خاص و سهولت برش در دستور پخت های مختلف از آن استفاده می شود.

به دلیل استفاده زیاد و طعم خاص، 95 درصد از کشت خرما در آمریکا را دگلت نور تشکیل می دهد.

وقتی این خرما را در مقابل خورشید قرار می دهیم، مرکز آن طلایی می شود و به همین دلیل به آن خرمای نور نیز می گویند.

خرمای دگلت نور در تونس، الجزایر، لیبی و آمریکا و برداشت آن می روید زمان دیرتر از تاریخ های دیگر است.

مضافتی-خرما
4. خرمای مضافتی

خرمای مضافتی نوعی خرما با بافتی صاف و طعمی شیرین مانند کارامل و شکلات است.

رطوبت این خرما حدود 30 درصد است و بیشترین رطوبت را در بین سایر خرماها دارد.

شکل خرمای مضافتی خوب و قهوه ای تیره است.

این خرما سرشار از ویتامین و فیبر است و از آن به عنوان یک میان وعده مغذی استفاده می شود.

خرمای مضافتی به دلیل طعم و گوشت آن در بین مسلمانان بسیار مورد علاقه است.

خرمای مضافتی در ایران تولید می شود. کرمان و به ویژه شهرستان بم بیشترین تولید این نوع خرما را در جهان دارد.