به طور کلی و زمانی که مردم آن را در حد اعتدال مصرف کنند، کشمش بدون هسته یک غذای سالم و خوشمزه برای افزودن به رژیم غذایی است. کشمش منبع خوبی از مواد مغذی ضروری، مواد معدنی و انرژی به شکل کالری و قند است.
کشمش خود یک میان وعده سریع و ساده در طول روز درست می کند. مردم می توانند از آنها به عنوان رویه ماست یا غلات استفاده کنند و همچنین می توانند آنها را در بسیاری از محصولات دیگر مانند محصولات پخته شده، مخلوط دنباله دار و گرانولا بگنجانند.
کشمش می تواند یک مکمل مفید و مفید برای رژیم غذایی باشد. کشمش همچنین منبع خوبی از ترکیبات آنتی اکسیدانی است.
کشمش ممکن است یک راه ساده برای کمک به حفظ سلامت دستگاه گوارش باشد. کشمش حاوی فیبرهای محلول مفیدی است که دفع بدن را به مدفوع سرعت می بخشد و به عبور آن از روده کمک می کند. این ممکن است به بهبود هضم و ترویج منظم کمک کند.
کشمش ممکن است در پیشگیری از کم خونی نقش داشته باشد. آنها حاوی مقادیر خوبی از آهن، مس و ویتامین هایی هستند که برای ساخت گلبول های قرمز خون و حمل اکسیژن در سراسر بدن ضروری هستند.
کشمش حاوی مقادیر قابل توجهی مواد معدنی مفید مانند آهن، مس، منیزیم و پتاسیم است. اینها مواد معدنی قلیایی یا اساسی در مقیاس pH هستند و ممکن است به تعادل سطح اسیدیته در معده کمک کنند.
خوردن منظم کشمش ممکن است در مقایسه با سایر میانوعدهها به کاهش عوامل خطر قلبی عروقی مانند فشار خون کمک کند. این به این دلیل است که کشمش یک غذای کم سدیم است که همچنین حاوی منبع خوبی از پتاسیم است که به آرامش رگهای خونی کمک میکند.
آنتی اکسیدان های غذایی ضروری هستند، زیرا ممکن است از بدن در برابر آسیب اکسیداتیو و رادیکال های آزاد محافظت کنند. آسیب اکسیداتیو و رادیکال های آزاد از عوامل خطر در بسیاری از انواع سرطان، رشد تومور و پیری هستند.