مقدار واقعی پسته موجود در هر جیره به ترتیب 1.5 اونس و 3 اونس برای جیره 10 و 20 درصد بود.
هر دو رژیم پسته نسبت به رژیم معمولی آمریکایی، سطوح سرمی خون بالاتری از بتاکاروتن، لوتئین و گاما توکوفرول تولید میکردند.
در مقایسه با رژیم غذایی مرحله اول بدون پسته، رژیمهای تقویتشده با پسته سطوح بیشتری از لوتئین و گاما توکوفرول در پلاسمای خون تولید کردند.
پسته خشک جزو پسته هایی می باشد که از میزان پربی کمتری برخودار است.
پس از خوردن هر دو رژیم غذایی غنی شده با پسته، شرکت کنندگان غلظت LDL اکسید شده کمتری در خون خود نسبت به رژیم مرحله اول کنترل داشتند.
هنگامی که محققان تغییر در کلسترول LDL تولید شده توسط رژیم های غذایی تقویت شده با پسته را کنترل کردند، افزایش بتاکاروتن و گاما توکوفرول همچنان با کاهش LDL اکسید شده برای رژیم غذایی تقویت شده پسته 3 اونس همراه بود.
کریس اترتون میگوید: «نتایج ما نشان میدهد که یک رژیم غذایی سالم برای قلب شامل پسته به کاهش سطح سرمی اکسید شده LDL کمک میکند، تا حدی از طریق کاهش کلسترول و همچنین به دلیل مزایای اضافی آنتیاکسیدانهای موجود در پسته».
سایر محققان در این مطالعه عبارتند از شیلا وست، دانشیار بهداشت زیست رفتاری، ایالت پن. سارا گباوئر، دپارتمان کشاورزی ایالات متحده، بلتسویل، دکتر و کالین دی کی، مدرس دانشگاه آنگلیا شرقی.
انجمن پسته غرب از این کار حمایت کرد.
حمایت جزئی نیز از مرکز تحقیقات کلینیکی عمومی تحت حمایت NIH در ایالت پن صورت گرفت.
برای شنیدن صحبت های کریس اترتون در مورد تحقیقاتش در مورد فواید پسته برای سلامتی اینجا را کلیک کنید.
انبوهی از پسته پوست کنده
برای تماشای ویدئویی درباره فواید پسته برای سلامتی روی تصویر کلیک کنید. اعتبار: تولیدکنندگان پسته آمریکایی. تمامی حقوق محفوظ است.
به گفته پنی کریس اترتون، استاد برجسته تغذیه در ایالت پن، همراه با یک تیم بین المللی از دانشمندان علوم تغذیه، مغز پسته، که به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم خورده می شود، می تواند سطح آنتی اکسیدان ها را در خون بزرگسالان مبتلا به کلسترول بالا افزایش دهد.