کلم بخش مهمی از رژیم غذایی طول عمر در ایکاریا و یکی از سالم ترین غذاهایی است که می توانید بخورید، سرشار از آنتی اکسیدان ها و خواص ضد التهابی است.
ایکاریایی ها آن را طبخ می کنند، البته به روش های سنتی مختلف، از آب پز گرفته تا رول شده در دلمد، اما از کلم به عنوان غذای اصلی سالاد زمستانی نیز استفاده می کنند که اغلب با شوید و هویج رنده شده در آن ریخته می شود.
این طرز تهیه سالاد انار و کلم سفید با دانههای انار و کلم، آجیل کاج و سبزیها ساخته شوهرم است و تقریباً یک غذای شبانه به میز شام ما شده است. البته انار هم یکی دیگر از ابرغذاهای طبیعت است.
برای یافتن برخی از محصولات یونانی مصنوعی که برای تهیه آن نیاز دارید، از فروشگاه آنلاین من در اینجا دیدن کنید، جایی که تعداد زیادی از مواد اولیه یونانی با دوستداشتنی را کشف خواهید کرد.
سالاد انار و کلم سفید یکی از سالاد های خوشمزه و پرطرفدار می باشد که طعم بسیار خوبی دارد و هر کشوری به روشهای مختلف آن را درست می کند در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد انار و کلم سفید را توضیح خواهیم داد.
- در یک کاسه سرو، کلم، جعفری، شوید، دانه های انار، آجیل کاج و تخمه آفتابگردان را با هم بریزید.
- برای سس: در یک کاسه کوچک، تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید
- سس را روی سالاد بریزید و بریزید. بلافاصله سرو کنید
- 4 فنجان کلم سبز ریز خرد شده یا ترکیبی از کلم قرمز و سبز ریز خرد شده
- 1/3 فنجان جعفری تازه برگ تخت خرد شده
- 1/3 فنجان شوید تازه خرد شده
- 2/3 فنجان دانه انار
- 3 قاشق غذاخوری آجیل کاج برشته شده
- 2 قاشق غذاخوری تخمه آفتابگردان برشته شده
- منابع: